Prinsesswraps - en ny svensk klassiker?

Min bror fixade efterrätten i helgen och det blev sommarens enklaste och smarrigaste
lilla bakelse, nämligen Prinsesswrapen! Prinsesswrapen är en i raden av uppföljare till den
berömda semmelwrapen som kom i vintras. Den kommer att göra stor succé sägs det, inte
bara för att den är enkel att göra utan för att den är så otroligt god!
 
Mitt tips är att lägga i en bit sockerkaka för att undvika att marsipanen smälter och blir
svår att hantera när man ska äta den. 
 
Baka, vänta och njut!
 
Ingredienser
1 marsipanlock
Hallonsylt
Vaniljkräm
Vispad grädde
Jordgubbar
Eventuellt en liten bit sockerkaka
 
Gör så här:
- Kavla eller rulla ut marsipanlocket. Dela det tvärsöver i 8 delar.
- Fyll varje del med grädde, sylt, vaniljkräm och eventuellt en liten bit sockerkaka. Dekorera med några skivade jordgubbar.
- Vik ihop till en wrap. 
- Njut!
 
Om du behöver vidare instruktioner på exakt hur man gör en prinsesswrap, klicka här.
prinsesstårta - prinsesswrap - prinsesswraps