Syndigt god Daimfudge!

 
Igår testade jag att baka Tidningen Hembakats daimfudge till mina vänner
och den var gaaalet god! Och idag är det ju faktiskt Chokladens dag,
så vad passar då inte bättre än att baka denna underbara skapelse?!
Det krävs bara fyra ingredienser och knappt 15 minuter. 
Ta gärna i en liten nypa salt också, bryter av perfekt!
 
ca 40 bitar
 
INGREDIENSER
400 g mörk choklad
25 g smör
1 burk sötad kondenserad mjölk, 397 g (okokt)
2 dubbel-Daim, hackade
 
GÖR SÅ HÄR
- Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. 
- Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. Låt smeten svalna någon minut innan du häller i 3/4 delar av den hackade daimen. 
- Bred ut smeten i en form, 24 x 32 cm, klädd med bakplåtspapper.
- Strö över resten av daimbitarna. Skär fudgen i bitar. 
 
chokladens dag - daimfudge - tidningen hembakat recept