Omelett med sparris & bacon

Jag hittade detta recept på Saras Delikatesser och det blev en otroligt god och lättlagad omelett.
Går att variera oändigt och byta ut så att det passar alla som ska äta. 
Jag valde att inte steka min på båda sidor för att jag är först och främst inte så duktig på att
vända på omeletter, men sen också för att jag gillar när den är krämig på toppen :)
 
2 portioner
Ingredienser
10 st gröna sparrisar
1/2 pkt bacon
1/2 röd eller gul lök
1/2 paprika
4 ägg
1 dl grädde
salt 
peppar
riven parmesan
 
Gör så här
- Hacka bacon, sparris, lök och paprika. Stek i en stekpanna på medelhög värme i lite rapsolja tills att de mjuknat och fått lite färg. 
- Vispa ihop ägg, grädde, lite salt och peppar. Häll det över på baconblandningen i stekpannan.
- Dra fram och tillbaka med en gaffel genom omeletten till att den har satt sig. 
- Riv över parmesan och servera. 
bacon omelett - omelett - omelett sparris bacon - sparris omelett