Hjärtkakor med kärleksbudskap!

Min present till alla jag älskar idag på alla hjärtans dag är dessa kärlekskakor. 
De är enkla, goda och personliga! Perfekta presenter med andra ord.
Man kan baka de fler dagar än just idag :)
ca 50 st.
Ingredienser
Röd eller rosa sockerpasta 
White Candy Melts (Wilton) eller några bitar vitchoklad
 
Gör så här
- Förbered kakdegen enligt instruktionerna i länken. Ett tips är att förbereda degen en dag innan eller på morgonen samma dag om man inte har möjlighet att vänta på att degen ska sätta sig i kylskåpet.
- Ta en liten bit av degen och kavla ut till lagom tunn. Stansa ut hjärtan i olika storlekar. Lägg över kakorna på en plåt med bakplåtspapper.
- Grädda i 170 grader ca 15-20 minuter mitt i ugnen. Låt kakorna svalna på plåten en liten stund innan du lägger över dem på ett galler för att kallna helt. 
- Ta fram en bit av sockerpastan och knåda den en stund i handen innan du kavlar den tunnt. Stansa ut lika stora hjärtan som de kakor du har gjort. 
- När kakorna har kallnat, pensla lite vatten på ovansidan av kakorna och lägg sedan på de hjärtan av sockerpasta du har förberett. Tryck ut sockerpastan i kanterna om det behövs. Om sockerpastan istället är för stor kan du skära av det extra längs kanterna med en spetsig kniv.
- Smält candy melts eller vitchoklad i en skål i mikrovågsugnen. Fyll en liten spritspåse eller plastpåse och klipp ett litet hål i hörnet. Sen är det bara att dekorera eller skriva hur du vill ha det. Tänk på att det stelnar ganska fort så om du gör en miss är den lite knepig att få bort. 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Småkakor
Taggar: alla hjärtans dag recept, edible chalkboard cookies, kärlekskakor, valentines day cookies